Starost: 22 Pridružio: 18 Apr 2008 Poruke: 5073 Gde živiš: bg / vrnjacka banja
Redni broj posta:1 Poslao: 18 December 2009, 00:45 Komentarishite normalno četvrti krug
ako nekog zanima sadržaj stare teme neka me cima preko pp, inace je prebacena na ssf pa ko hoce da se napusava ili bude retard neka bude tamo (ukoliko neko zeli pristup ssf forumu neka posalje zahtev)
Starost: 19 Pridružio: 18 Jun 2007 Poruke: 7907 Gde živiš: Vršac
Redni broj posta:2 googlebookmark.png Poslao: 18 December 2009, 02:25
rešili smo probleme oko par stvari pre otvaranje ove teme.
prvo, što se tiče para delfe i konze, ako djare bude glasao za konzu, suprim neće davati treći glas da ne bi neki glas smatrali neobjektivnim, posle svega ovoga što se dešavalo.
drugo, ovde će se komentarisati betlovi, nećemo dalje raspravljati oko delfagora i konze, to ostaje na sudijama, delfagor i ja smo rasčistili sve nesuglasice koje smo imali, ja sam preterao sa rečima, i iako delfagor ne traži, ja ću mu se ovde izviniti, obojica smo bili u afektu ali smo popričali i sve je kul...
treće, zamolio bih sve takmičare koji nisu bacili da to urade uskoro, jer ova odlaganja nemaju smisla i sve će se odužiti bez potrebe, tako da ono, ako smo imali razumevanja za vas, ajde nas ispoštujte...
i još jednom ponavljam ono što sam i ja rekao i što je ćofi rekao, gledajte da od sada pa na dalje normalno komentarišete betlove...
edit: zaboravio sam da otključam temu
hvala
_________________ C'est La Vie!
Poslednji izmenio Loon dana 18 December 2009, 02:46; izmenjeno ukupno 1 puta
Starost: 23 Pridružio: 16 May 2008 Poruke: 1479 Gde živiš: 022/021/051
Redni broj posta:9 googlebookmark.png Poslao: 18 December 2009, 12:05
Markiz pisao/la:
jebem ti repere. em im treba 10 dana da snime 16 linija, em naprave onakvo sranje. :/
Amin...
i svi su se izjasnili da stižu ipak da snime, koliko sam video i Hantu i Truo,Najs, Tibor, Chika Pimp... Nisam samo primetio Gordeza, ako zna ko, da li se pojavio lik i da li baca, neka kaže... da nemamo reprizu iz prošlih krugova...
azTer
Starost: 19 Pridružio: 22 Aug 2008 Poruke: 161
Redni broj posta:12 googlebookmark.png Poslao: 18 December 2009, 15:09
glupo mi je to što delfa predaje betl u ovom, recimo, presudnom momentu, izgleda ko da se boji (po meni) zasluženog poraza, a na ovaj način, predavanjem betla jel, se ograđuje od priča kako je konza dokazano bio bolji
komentar nije provociranje, ali meni realno tako izgleda
Redni broj posta:13 googlebookmark.png Poslao: 18 December 2009, 15:43
Krsni Kum Đorđe pisao/la:
Markiz pisao/la:
jebem ti repere. em im treba 10 dana da snime 16 linija, em naprave onakvo sranje. :/
Amin...
i svi su se izjasnili da stižu ipak da snime, koliko sam video i Hantu i Truo,Najs, Tibor, Chika Pimp... Nisam samo primetio Gordeza, ako zna ko, da li se pojavio lik i da li baca, neka kaže... da nemamo reprizu iz prošlih krugova...
brate do sada sam svaki put bacio na vrijeme,napisao sam u prosloj temi za cetvrtfinale koja je premjestena ili obrisana,ne znam tacno . .
i ovaj krug bi bacio prije 2 dana da mi protivnik nije neko iz Getorejda,ovako jebi ga . .
steta zbog svih onih prepirki i serije koja se napravila od svega,odlican turnir je ovo mogao da bude .
Starost: 21 Pridružio: 12 Aug 2007 Poruke: 1553 Gde živiš: kosovska mitrovica
Redni broj posta:14 googlebookmark.png Poslao: 18 December 2009, 15:53
Hantu pisao/la:
Krsni Kum Đorđe pisao/la:
Markiz pisao/la:
Amin...
brate do sada sam svaki put bacio na vrijeme,napisao sam u prosloj temi za cetvrtfinale koja je premjestena ili obrisana,ne znam tacno . .
i ovaj krug bi bacio prije 2 dana da mi protivnik nije neko iz Getorejda,ovako jebi ga . .
steta zbog svih onih prepirki i serije koja se napravila od svega,odlican turnir je ovo mogao da bude .
Hantu, ja bash mislim da je dobra fora da betlujete ti i gordez, ono drugari ste i mozhete da napravite betl da se publika iskida od smeha, naravno niko ne bi shvatio nishta za ozbiljno, svi znamo da ste drugari i tako to. Moje mishljenje.